Auberge Navet

Menukaart

RESTAURANT/GEEN AFHAAL


Voorgerechten

 
   
Taartje van Noordzee garnalen, scharrelei en truffel  
3 Bereidingen van gerookte paling met piccalilly en zoetzure bloemkool  
Panna cotta van geitenkaas met gepocheerde vijg, walnoot en sinaasappel  
Rundercarpaccio met roquette, pesto en een crème van Parmezaansse kaas en truffel  
Proeverij van eend en eendenlever met kweepeer, rode biet en perenstroop  
Krachtige ossenstaartbouillon met groenten en kervel  
Romige kreeftensoep ravioli tomaat en basilicum  

Gebakken gemarineerde gamba's met coquille, beukenzwammetjes en knolselderij

 

Hoofdgerechten

 
Catch of the day

dagprijs

Sliptongfilets met pompoen, ravioli waarin champignon en truffel en botersaus  
Zacht gegaarde kalfssukade en gebakken zwezerik met knolselderij en groene asperge  
Ossenhaas met truffelrisotto, spinazie en gegrilde gemarineerde champignon  
Reerugfilet en reepeper met spitskool, shiitake en een wildjus  
Truffelrisotto met spinazie, gepocheerd eitje en basilicum  


Nagerechten

 
   
Kaasplateau met druivencompote en walnoten  
Crème brûlée met gegrilde ananas, hangop en vanille ijs  
Perenbavarois met chocolademousse, stoofpeer en peren sorbetijs  
Hazelnootparfait met mango en mango sorbetijs  

Grand dessert Navet

 

 

 

SURPRISEMENU

 
   
3 Gangen  
4 gangen  

5 Gangen

 
   

LUNCHKAART

 


 









 


 

   


 

 

 

Auberge Navet
Arnhemseweg 350
7334 AC Apeldoorn
Tel: (055) 541 86 64
info@auberge-navet.nl