Auberge Navet

Menukaart

RESTAURANT/GEEN AFHAAL


Voorgerechten

 
   
Taartje van Noordzee garnalen, scharrelei en truffel 17,50
Gemarineerde zalm met koolrabi, wasabi mayonaise en groene kruiden dressing 16,50
Carpaccio van avocado met Bastiaanse blauwe, gepofte paprika en gember dressing 13,50
Rundercarpaccio met roquette, pesto en een crème van Parmezaansse kaas en truffel 15,50
Herten rosbief met beukenzwammetjes, rode biet en paddenstoelenmayonaise 16,50
Krachtige ossenstaartbouillon met groenten en kervel 5,75
Romige kreeftensoep met ravioli waarin gamba 9,50

 

 

Hoofdgerechten

 
Catch of the day

dagprijs

Zeetong (350 gram) klassiek gebakken in de roomboter met huisgemaakte frieten en salade 39,50
Kalfs ribeye met haricots verts, huisgemaakte frieten en bearnaisesaus 29,50
Ossenhaas en bitterbal van ossenstaart met spinazie, aardappelpuree en truffeltapenade 34,50
Hertenrugfilet en ragout van hert met cantharellen, knolselderij en vossenbessenjus 28,50
Risotto met knolselderij, kastanjes en gebakken paddenstoelen 16,50


Nagerechten

 
   
Kaasplateau met druivencompote en walnoten 15,50
Crème brûlée met ananas, kokosschuim, chocolademousse en ananas sorbet ijs 9,50
gepocheerde appel met nougatineparfait, sabayon en druiven sorbet ijs 9,50
Grand dessert Navet 15,00

 

 

 

 

SURPRISEMENU

 
   
3 Gangen 39,50
4 gangen 47,50

5 Gangen

55,00
   

LUNCHKAART

 

Tomatensoep met pestoroom 5,75
Kreeftensoep met Noordzee garnalen en basilicum 9,50

Salade met gegratineerde geitenkaas, paprika en courgette 13,50
Gebakken gamba's met ravioli kreeftensaus 17,50
Roerei met gemarineerde zalm en salade 14,75
Salade Riche, salade met verschillende vis en vleessoorten 19,50
Taartje van garnalen en ei, kreeftensoep en garnalenkroketje 17,50
Business ossenhaas met huisgemaakte friet en bearnaisesaus 26,50

 


 









 


 

   


 

 

 

Auberge Navet
Arnhemseweg 350
7334 AC Apeldoorn
Tel: (055) 541 86 64
info@auberge-navet.nl