Auberge Navet

Menukaart


Voorgerechten

 
   
Gerookte zalm en zalmmousse met gepocheerd ei, mierikswortelbavaroisen citroenmayonaise 1250
Taartje van Hollandse garnalen, scharrelei en truffel 15,50
Salade met gegratineerde geitenkaas, gepofte paprika, gegrilde courgette en basilicumdressing 9,50
Rundercarpaccio met roquette, pesto en een crème van Parmezaansse kaas en truffel 15,50
Kalfsrosbief met huzarensalade, Parmaham en eiercrème 13,50
Krachtige wildbouillon met groenten en kervel 5,95
Romige kreeftensoep ravioli tomaat en basilicum 9,50

Gebakken eendenlever met appeltjes

18,00

Hoofdgerechten

 
Vis van de Urker afslag

dagprijs

Kabeljauw met noordzee garnalen, venkel, ravioli waarin gamba en kreeftensaus 2450
Kalfs ribeye met shiitake, groene asperge en Madeirasaus 27,50
Lendebiefstuk uit Oene met knolselderij, spekaardappel en jus met grove mosterd 25,50
Reebiefstuk met stamppot roquette, sjalottenmarmelade en rode wijn jus 2850
   

Nagerechten

 
   
Kaas van Het Kaaslokaal met walnotenbrood en appelstroop 14,75
Crème brûlée met gepocheerde appel, specerijensabayon en vanilleijs 9,50
Kwarkparfait met frambozen sorbetijs, limoenschuim en compote van rood fruit 9,50
Pistache bavarois met gedroogde abrikozen, bitterkoekjes en abrikozen sorbetijs 9,50

Grand dessert Navet

13,50

 

 

3 Gangen menu

 
   
Per persoon 36,50  
   

Salade met kaas bitterballetjes, gepocheerde peer en walnoot
OF
Palingmousse en Noordzee garnalen met mierikswortel en citroendressing
OF
Kalfsrosbief met huzarensalade, eiercrème en Parmaham

*****

Canneloni van spitskool met gekaramelliseerde witlof, shiitake en truffelbalsamico
OF
Zeebaarsfilet met saffraanrisotto, groene asperge en olijfolie-Hollandaisesaus
OF
Eendenborst en confit van eend met stamppot roquette, sjalottenmarmelade en rode wijn jus
 

*****

Kaas van Het Kaaslokaal walnotenbrood en appelstroop (6,50 supplement)
OF
Pistache bavarois met gedroogde abrikozen, bitterkoekjes en abrikozen sorbetijs
OF
Kwarkparfait met frambozen sorbetijs, limoenschuim en compote van rood fruit

 
   

5 Gangen surprise proeverij 39,50

 
   



 

 

Auberge Navet
Arnhemseweg 350
7334 AC Apeldoorn
Tel: (055) 541 86 64
info@auberge-navet.nl
Reserveren