Auberge Navet
Menukaart
Voorgerechten |
|
Gerookte zalm en zalmmousse met gepocheerd ei, mierikswortelbavaroisen citroenmayonaise | 1250 |
Taartje van Hollandse garnalen, scharrelei en truffel | 15,50 |
Salade met gegratineerde geitenkaas, gepofte paprika, gegrilde courgette en basilicumdressing | 9,50 |
Rundercarpaccio met roquette, pesto en een crème van Parmezaansse kaas en truffel | 15,50 |
Kalfsrosbief met huzarensalade, Parmaham en eiercrème | 13,50 |
Krachtige wildbouillon met groenten en kervel | 5,95 |
Romige kreeftensoep ravioli tomaat en basilicum | 9,50 |
Gebakken eendenlever met appeltjes |
18,00 |
Hoofdgerechten |
|
Vis van de Urker afslag |
dagprijs |
Kabeljauw met noordzee garnalen, venkel, ravioli waarin gamba en kreeftensaus | 2450 |
Kalfs ribeye met shiitake, groene asperge en Madeirasaus | 27,50 |
Lendebiefstuk uit Oene met knolselderij, spekaardappel en jus met grove mosterd | 25,50 |
Reebiefstuk met stamppot roquette, sjalottenmarmelade en rode wijn jus | 2850 |
Nagerechten |
|
Kaas van Het Kaaslokaal met walnotenbrood en appelstroop | 14,75 |
Crème brûlée met gepocheerde appel, specerijensabayon en vanilleijs | 9,50 |
Kwarkparfait met frambozen sorbetijs, limoenschuim en compote van rood fruit | 9,50 |
Pistache bavarois met gedroogde abrikozen, bitterkoekjes en abrikozen sorbetijs | 9,50 |
Grand dessert Navet |
13,50 |
|
|
3 Gangen menu |
|
Per persoon 36,50 | |
Salade met kaas bitterballetjes, gepocheerde peer en walnoot ***** Canneloni van spitskool met gekaramelliseerde witlof, shiitake en truffelbalsamico ***** Kaas van Het Kaaslokaal walnotenbrood en appelstroop (6,50 supplement) |
|
5 Gangen surprise proeverij 39,50 |
|
|
|