Auberge Navet

Menukaart

RESTAURANT/GEEN AFHAAL


Voorgerechten

 
   
Taartje van Noordzee garnalen, scharrelei en truffel 17,50
Terrine van zalm en rivierkreeftjes met gerookte zalm, doperwten crème en artisjok 16,50
Panna cotta van geitenkaas met sinaasapeel en granaatappelpitjes 13,50
Rundercarpaccio met roquette, pesto en een crème van Parmezaansse kaas en truffel 15,50
Sandwich met vitello, tonijn tataki en wasabi 15,50
Krachtige ossenstaartbouillon met groenten en kervel 5,75
Romige kreeftensoep met ravioli waarin gamba 9,50

 

 

Hoofdgerechten

 
Catch of the day

dagprijs

Truffelrisotto met spinazie, gepocheerd ei en basilicum 16,50
Kalfs ribeye met tuinbonen, huisgemaakte frieten en bearnaisesaus 28,50
Ossenhaas met paddenstoelen, gegrilde courgette, doperwten en rode port jus 32,50
Reerugfilet met cantharellen en rode wijn jus met blauwe bessen 29,50
   


Nagerechten

 
   
Kaasplateau met druivencompote en walnoten 13,50
Crème brûlée met abrikozencompte, boerenmeisjesparfait en vanilleschuim 9,50
Citroen-yoghurt bavarois met sabayon en rood fruit 9,50
Grand dessert Navet 15,00

 

 

 

 

SURPRISEMENU

 
   
3 Gangen 39,50
4 gangen 47,50

5 Gangen

52,50
   

LUNCHKAART

 


 









 


 

   


 

 

 

Auberge Navet
Arnhemseweg 350
7334 AC Apeldoorn
Tel: (055) 541 86 64
info@auberge-navet.nl